sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Eri somepalstoilla on (j)anus putkosen miehittäjä-Ryssän paskatuuttien tapaisia kommentteja. Niille kaikille yhteenveto: Ei tuo putinin perseennuolentanne ole kovasti eronnut moskovan tiltun houreista


Eri somepalstoilla on (j)anus putkosen miehittäjä-Ryssän paskatuuttien tapaisia kommentteja. Niille kaikille yhteenveto: Ei tuo putinin perseennuolentanne ole kovasti eronnut moskovan tiltun houreista, ette eroa siinä suhteessa yhtään demlajuristi tarja halosesta jonka kgb-tausta on selkeä ja ilmeinen

Näyttö on selkeä Putinin valtakaudelta jo Jeltsinin pääministeri ajoilta Tsetsenian sotien ajoilta ja myöhemmin presidenttikautena.

3.9.2001 aluepalautusmielenosoitus


Euroopan vanhimmat kristikunnan lähteet Georgia Armenia Ukraina Ryssän tuhotekojen ja sotarikosten kohteena. Erilaisille putinisti / desantti videoissa mouhuaville oheinen viesti: 

Taidat olla uusi moskovan Tiltu: Tulee mieleen tuo ryssäurheilijan lausuma Lahdesta tänään: "Missä sota? Ukrainassa siellä on pelastusoperaatio" 


Samaan aikaan näemme kaduilla ukrainalaisia naisista lapsiin Ryssän terrorin sotatoimien kohteina 😉 joo sellaista se on kun mvlehden tapaiset pravdat on tiedonlähteenä. 

https://Tartonrauha.blogspot.com Muistuksena Kiova on varjagien keskus ru-tausta Roslagen Ruotsi. Moskovaan siirtyi ne rosvot raiskaajat joista tuli Mongolian verojenkerääjiä 300 vuodeksi

Taustaa: 

-----------------
Putin toimii Venäjän presidenttinä nyt neljättä kauttaan. Putinin ensimmäiset presidenttikaudet olivat vuosina 2000–2008, kolmas kausi alkoi 2012 ja neljäs kausi alkoi 2018. Pääministerinä Putin toimi vuosina 1999–2000 ja uudelleen 2008–2012. Putin aloitti työuransa tiedustelupalvelu KGB:n tiedustelu-upseerina, jona hän toimi 16 vuoden ajan vuosina 1975–1991, aluksi Pietarissa ja 1980-luvulla Dresdenissä Itä-Saksassa.

----


--
Historioitsija Seppo Lehto Ajan Suunta päätoimittaja


Historioitsija Seppo Lehto Moskovan sotarikollisen valtion kurkuttaja 27.2.2022 

--


-