perjantai 5. tammikuuta 2018

Facebookin jutikkaylläpito suojelee sotarikollista vladimir putinia poistaen häntä kritisoivat facebooksivustot: Fb:n kasaarit eivät kestä totuuksia Sivu Warcriminal Vladimir Putin to international warcrime Court Fan Club on poistettu käyttöehtojen rikkomisen vuoksi.

Facebookin jutikkaylläpito suojelee sotarikollista vladimir putinia poistaen häntä kritisoivat facebooksivustot:


Fb:n kasaarit eivät kestä totuuksia Sivu Warcriminal Vladimir Putin to international warcrime Court Fan Club on poistettu käyttöehtojen rikkomisen vuoksi.

Facebook-sivu on verkkopalvelu, jota voi käyttää ainoastaan liiketoiminta- tai markkinointitarkoituksiin. Muun muassa vihamielisiä, uhkaavia tai säädyttömiä sivuja ei sallita. Poistamme myös sivut, jotka hyökkäävät yksilöä tai ryhmää kohtaan, tai joiden perustajana on ollut valtuuttamaton henkilö. Jos sivusi on poistettu näistä syistä johtuen, sitä ei voi palauttaa. Käyttäjätilisi voidaan poistaa pysyvästi, jos jatkat Facebookin ominaisuuksien väärinkäyttöä.
Olen lukenut yllä olevan viestin

Seppo Lehto maahanmuuttokriitikko ja miehitettyjen alueiden takaisin vaatija
http://tartonrauha.blogspot.fi

Ketä armeijamme puolustaa? Entä poliisi? Matuinvaasiota? - Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y. Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13 Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193 rekisteröity 20.11.2003 Y-tunnus: 2023568-3 Aatteellinen yhdistys http://kavkazblogi.blogspot.fi/

--------------------------------
https://keskustelu-ryssasta-jatkukoon.blogspot.fi
------------------------------------------------------