sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Oikaisuja miehittäjä-Ryssän nuolijoiden ja Ryssän = Moskovan oblastin valheisiin Miehittäjä-Ryssä ei ole maksanut täysimääräisesti edes kauppavelkojaan. Paavo Lipposen hallitus antoi anteeksi vastoin Pariisin klubin suosituksia 1995 jonkun miljardin

Oikaisuja miehittäjä-Ryssän nuolijoiden ja Ryssän = Moskovan oblastin valheisiin

Miehittäjä-Ryssä ei ole maksanut täysimääräisesti edes kauppavelkojaan. Paavo Lipposen hallitus antoi anteeksi vastoin Pariisin klubin suosituksia 1995 jonkun miljardin. 

Miehittäjä-Ryssän muut velat: miehitetyt alueet ja ryöstösaalis (ns. sotakorvaukset) palauttamatta, sekä sotakorvaukset Suomelle Ryssän sotarikoksista kansakuntaamme vastaan. - Stalinin kuolema ei ole katkaissut ko ryöstöjä, eikä palauttanut tulitikkulaatikollistakaan. 

Unohtuu monilta, että kuten Kuwaitin kohdalla, niin myös Suomella oli oikeus hyökätä omansa saamiseksi takaisin, sille on oma terminsäkin. Erikoista on tulkita Suomen sotaa hyökkäyssodaksi miltään osin sillä kyse oli omansa palauttamisesta. Samoin on turha puhua miltään osin "äärioikeistosta", sillä demarien (sdp) niilo hakkila eduskunnan pj vaati myös Itä-Karjalan liittämistä Suomeen.
Miehitettyjen alueiden Liitto r.y.
Isänmaan Asialla r.y.
Suur-Suomi r.y.

Pj Seppo Lehto ;) ohessa taustaa auktoriteettiuskoisille tsuhnille, jotka pimeydessä vaeltavat

--------------------------------------------------
Keskustelu miehittäjä-Ryssästä (Russian federation) ja aluemiehityksistämme jatkukoon
http://keskustelu-ryssasta-jatkukoon.blogspot.fi/
------------------------------------------------------