lauantai 6. heinäkuuta 2013

Nato-jäsenyydestä ja siihen hakeutumisesta ajatuksia: Minkähän takia ex-Varsovan liiton mailla oli kiire Natoon ja vasta toissijaisesti EU:n jäseniksi?

Nato-jäsenyydestä ja siihen hakeutumisesta ajatuksia: Minkähän takia ex-Varsovan liiton mailla oli kiire Natoon ja vasta toissijaisesti EU:n jäseniksi? 


Nato-yhteensopivuudesta ja yhteistyön eduista:

Awacs-järjestelmän idea on että ne voivat liitää vaikka Atlantilla ja ovat silti silminä Suomen horneteille. - Nykyisellä miehitysrajallamme on jo moninkertaiset määrät hyökkäyskalustoa verrattuna Suomen tilanteeseen. Toisaalta muistamme salamasodassa: Eteentyönnetyt joukot ovat helpointa riistaa.

Armeija on paska, jos se poliittisesti halvaannutetaan nykyiselle "nuole Ryssän pyllyä"-linjalle. Suomen ns länsikumppanit Ruotsia lukuunottamatta ovat Natossa. Suomessa todettiin, että Itämeren turvallisuusympäristö parani merkittävästi muiden Baltian maiden Virosta Puolaan liityttyä Natoon. Kuinka paljon se paranisikaan kun viimeinenkin tulppa Suomi on Natossa

Voidaan kysyä olemmeko tyhmempää kansana kuin entiset sovjetmaat? Enään ei miehittäjä-Ryssä heitä jäynää (muuten kuin miehittämällä Viron, Latvian, Liettuan, Puolan ja Saksan, DDR:kin oli sovjetmaa) alueita, kun on Natojäsenyys. Hampaankolossa on monilla paljon: Saksahan menetti toistaiseksi 1/3:n alueistaan neuvostodiktatuurin toteuttaessa rauhanajan suurimman etnisen puhdistuksen eli kansanvainon karkoittamalla n. 12.5 miljoonaa saksalaista historiallisilta asuinalueiltaan ja siinä yhteydessä murhauttamalla n. 3 miljoonaa saksalaista heti sodan jälkeen 1945.

Yleisestä Nato-suojasta: Se on nähty Natomaiden ilmatilankin loukkaamattomuutena ja yleisen turvallisuusaseman paranemisena toisin kuin Suomessa missä luotetaan ihan tosissaan ritsa-armeijaan ja ilmavoimiin, joiden teho on nolla ilman Naton Awacs-järjestelmää ja huoltovarmuutta.

Muistakaa kuka miehittää eurooppalaisittain erittäin isoja alueitamme Kalastajasaarennosta Suur-Saareen vyöhykkeellä riistäen mm maakaasu- ja öljykenttämme Barentsinmerellä häikäilemättömästi käyttöönsä
PS: Ylläolevat Seppo Lehto-ajatelmat poimittu facebook-ketjusta 


kommentteinani eri yhteyksissä heinäkuulla 2013


Seppo Lehto suursuomalainen ajattelija Isänmaan Asialla r.y


-----------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------